TEGELWERK

RBL Bouw staat voor vakwerk. Wij zetten ons in om in uw woning een schitterend eindresultaat te maken.

Of het nu gaat om het betegelen van vloeren, wanden, badkamers of keukens: U bent altijd verzekerd van een prachtig en degelijk eindresultaat. Wij bieden een totaalpakket waarbij uw wensen van begin tot eind centraal staan.

Met een nagenoeg onbeperkt assortiment in voorbeeldtegels laten we u kiezen! En bij een totaalpakket hoort bij ons niet enkel het tegelwerk; het voorwerk: de cementdekvloer nemen wij indien gewenst ook voor onze rekening. Zo heeft u maar één betrouwbare partner.

STUCWERK

Ons vakmanschap komt maximaal tot uiting bij het uitvoeren van stucwerk. In de afgelopen 20 jaar hebben wij dusdanig veel ervaring opgedaan dat u stucwerk kunt verwachten van de hoogste kwaliteit. Bijkomend voordeel: goed uitgevoerd stucwerk zorgt voor een hogere waarde van uw woning.

Er zijn verschillende redenen waarom u kiest voor stucwerk. In de eerste plaats geldt het als finishing touch van uw ruwe muur of plafond en zorgt een fraaie afwerklaag voor een mooie uitstraling van wanden en plafonds.

Wat uw wens ook is, wij hebben verschillende soorten stucwerk om daaraan te voldoen. U kunt kiezen voor gladpleisterwerk (gereed gemaakt om te sausen) en behangklaar pleisterwerk. Door raapwerk worden badkamers, toiletten en keukens weer glad en strak gemaakt.

METSELWERK

RBL Bouw is in de loop van de jaren uitgegroeid tot de specialist op het gebied van metselen. Metselen is bij ons een ruim begrip. Stelwerk, waterkeringen, kalkzandsteen lijmwerk, steigerwerk, en voegwerk.

Metselen is meer dan alleen stenen leggen, dat weten wij als geen ander. Wij bieden dan ook het liefst een totaaloplossing voor al uw metselwerk. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent en wat de kosten zijn.